~writing is therapy~: ::Lelaki kelantan CUTE???!!!::

15 April 2011

::Lelaki kelantan CUTE???!!!::

what the??sape yang google tu...sape??sapeee???haha...nak tergelak wehh...okei untuk pengetahuan anda-anda semua golongan lelaki tidak sesuai tergolong dalam golongan CUTE ye...yang ada cumalah kacak, hensem, tampan, smart dan lain-lain lagi yang setaraf dengannya..ehem, itu hanya pada pandangan sayalah..orang lain saya tak tahu.. eh??pernah dengar istilah atau gelaran lelaki muka busuk? saya pun terkedu...what??muka bau busuk ke?muka busuk?macam mane??..mungkin lelaki muka busuk adalah istilah yang disebut atau didengar kelihatan seakan-akan comel...saya agak jelah..tanyalah orang-orang yang suka guna words tu...mungkin ada penjelasan yang nyata, saya tak tahu!...haha..tak paham  saya..cuba imagine saya puji en.azham "awak CUTElah, sambil kenyit mata"  pengsan saya, orang kacak camtu boleh saya puji CUTE...kahkah=p...okei okei tahu! loya pun agak-agakla..klik pangkah dulu sebelum muntah...macam-macamlah..
buat saya senyum aje(-___-")


Note: baru sampai shah alam hari ni.. (entri sebelum ne termasuk yang ni adalah autopost, dasar....comel!haha=p)..

4 comments:

  1. tp sometime laki cute jugakla...mcam laki korea..huhu..beena punyer laki pon cute sebab die bulat and chubby and ade lesung pipit..=)

    ReplyDelete
  2. eh... ade la laki cute... yg jambu2 tu biasenya cute.. haha... lalala...

    ReplyDelete
  3. beena: hehe, mungkin ada la kot..tak suka yg jambu sgt cam korea man.. =)

    ReplyDelete
  4. TheChekJah: hehe...oo, baru tau yg kategori jambu tu = cute ye?hehe..=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign