Monday, April 27, 2015

::Peluang untuk Hamil dengan GLA-Complex::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh..semoga pembaca dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati Allah selalu...



GLA com ini sangat membantu untuk mengawal dan mengatur kitaran haid disamping melegakan sindrom prahaid atau masalah senggugut.ia juga dapat menguatkan kuku&rambut dan menjadikan kulit lebih berseri dan sihat.kalau anda tidak percaya,,boleh cube amalkan,,kalau anda nak tahu lagi,,,GLA com ini juga boleh meningkatkan lagi kesuburan,,,kepada yang berusaha dan ingin tambah anak boleh mengamalkan GLA ini . dan bagi bakal berkahwin,,,cuba amalkan GLA sebelum hari bahagia anda,,insyaallah akan bertambah-tambah seri pengantin nyer,,,bukan luaran shj cantik tapi "dalaman" pun cantik ,,pasti suami lagi tertambat!!!!. sekirannya anda pengamal supplement EPO anda bolehlah bertukar kepada GLA com shaklee hari ini kerana gla jauh lebih baik dan yang penting ia adalah semulajadi....mesra alam... bagi wanita yang ingin hamil saranan untuk anda mengambil set kesuburan untuk melegkapkan lagi keperluan di dalam usaha untuk hamil.....iaitu esp,gla dan vitamin B COM. 





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------





TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE







set kesuburan shaklee telah banyak membantu ramai pasangan suami isteri untuk mendapatkan cahayamata. Hasil keberkesanan set subur kebanyakkannya positif. Anda bila lagi? jangan ragu2 untuk mencuba..

Sunday, April 26, 2015

::Bukan Boikot, Dah Lama Stop Makan Mc'Donald!!::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh..semoga pembaca dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati Allah selalu...


Korang perasan tak Iklan Mc'donalds sekarang hmm..entahlah, hihi, tambah pula bermacam isu yang keluar pasal Mc'donalds. Alhamdulillah dah hampir dua tahun kitaorang laki bini tak makan mc'donalds, nak kata boikot pun boleh tapi kitaorang more dah geli tekak disebabkan pendedahan jimmy oliver bagaimana mc'donalds dibuat. Rasa macam blerghh, macam mana lah boleh telan dulu-dulu makanan cenggitu. Nasib baik sekarang makanan like mc'donalds dah bermacam pilihan atau alternatif pengganti mc'donald. Burger bakar walaupun takde setanding branding mc'donalds tapi rasanya boleh jadi pilihan buat penggemar burger. Nak dengan tak nak je..kitaorang pernah jugak makan burger dekat ampang dan burger bakar abang burn memang boleh angkat ibu jari...behehe.



Korang yang memang penggemar Mc'donalds tak payah lah sentap2 dengan orang yang dah tak makan mc'donalds sama jugak yang tak makan mc'donalds dengan orang yang makan mc'donalds. tak payah nak bersinis menyinis, itu semua pilihan kita, mulut, perut, badan diri sendiri yang tanggung. Tanggungjawab sendiri ok, so nak makan Mc'donalds atau tidak suka hatilah. Yang penting kita semua ada pilihan dan pendapat masing-masing. Alhamdulillah semoga makin bertambah business orang muslim dalam melopori makanan segera yang lebih terjamin dari segi halal, kebersihan, kesucian. Kita pun banyak pilihan takde tertumpu kat branding restaurant je kan...tq sudi baca....daaa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...